Verzenden en leverings info

Wij bezorgen in Nederland en België .

Gratis verzending vanaf € 60,00

GRATIS Afhalen en/of  bezorgen in postcodegebieden 2900 t/m 3299.

Wilt u hiervan gebruikmaken mail naar info@broqenzo.nl en ontvang de code om geen verzendkosten te betalen.

Onze standaard zendingen worden verzonden met DHL. Bij bestellingen ter waarde van € 60,00 en hoger betaalt u geen verzendkosten. Bij bestellingen met een waarde tot € 60,00  buiten Regio Rotterdam en Hoeksche Waard brengen wij bedrag van € 3,95 aan verzendkosten in rekening, tot 20 kg.Voor Belgie rekenen wij een toeslag van 2 euro extra.

Leveringstijd binnen Nederland en België

Uw bestelling wordt binnen Nederland en België geleverd in het aangegeven aantal dagen. De levertijd kan afwijken door de gekozen betalingsmethode, beschikbaarheid in ons magazijn, productsoort of door feestdagen.

Bestelling op Verwachte levertijd
Maandag 1 – 3 werkdagen
Dinsdag 1 – 3 werkdagen
Woensdag 1 – 3 werkdagen
Donderdag 1 – 3 werkdagen
Vrijdag 1 – 4 werkdagen
Zaterdag 2 – 4 werkdagen
Zondag 1 – 3 werkdagen

DHL

DHL bezorgt uw pakket in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen. Bij de eerste bezorging levert DHL uw pakket af bij u of bij uw buren wanneer u niet thuis bent. Na een mislukte afleverpoging ontvangt u een notificatie met instructies. Hiermee kunt u een nieuwe levering plannen of het pakket laten bezorgen bij een DHL Parcelshop. DHL levert van maandag tot en met zaterdag in Nederland. In België wordt uw pakket van maandag tot en met vrijdag bezorgd door bpost. In de volgende paragraaf vindt u meer informatie over leveringen door bpost.

bpost

Wanneer u een bestelling laat bezorgen in België en als bezorgservice hebt gekozen voor DHL, zal de uiteindelijke bezorging door bpost verzorgd worden. DHL komt het pakket ophalen bij ons magazijn en draagt het pakket vervolgens over aan partner bpost. Uw pakket heeft dezelfde levertijd.

Uitzonderingen

Beschikbaarheid van een product

In sommige gevallen zal het product van uw keuze niet leverbaar zijn vanuit ons magazijn in Nederland. Wanneer het in uw voordeel is te kiezen voor een levering vanuit een alternatief magazijn zullen wij dit altijd doen. Houdt u er rekening mee dat de aflevering van uw bestelling hierdoor ongeveer 3-5 werkdagen in beslag neemt.

Feestdagen

Wij vragen uw begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.

Van gedachte veranderd

U heeft het recht uw koopovereenkomst met ons binnen 14 dagen na levering op te zeggen zonder vermelding van reden. Bent u niet tevreden? Dan vragen wij u om binnen 14 dagen contact met ons op te nemen over uw retourzending. Alle producten die u online gekocht heeft en die u niet leuk vindt, kunnen teruggestuurd worden als het voldoende gefrankeerd is.

Verkeerd product ontvangen

Als u onverhoopt een verkeerd artikel heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice om de retourzending en terugbetaling in orde te maken.

Uitgesloten van het herroepingsrecht

Een klein aantal artikelen is uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze artikelen, zoals geopende verpakkingen of artikelen met een korte houdbaarheidsdatum, kunnen niet geretourneerd worden.Zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

• Aan: [ naam ondernemer] [ geografisch adres ondernemer] [ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar] [ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

• Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

• Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

• [Naam consumenten(en)]

• [Adres consument(en)]

• [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.