MARP Think Holistic – voeding zonder compromis

In ons holistische assortiment presenteren we formules die voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot kwaliteitsingrediënten. Onze voeding is gebaseerd op graanvrije formules met een hoog vleesgehalte. Dankzij onze holistische traditie bevatten onze formules een breed scala aan kruiden die een gunstig effect hebben op het hele lichaam van de hond en kat. Ons gehele holistische assortiment is gebaseerd op deze traditie – volgens het principe van holistische voeding moeten alle ingrediënten die in dierenvoeding gebruikt worden gezond en gezondheid bevorderend zijn voor de hond en kat. Met andere woorden, geschikte ingrediënten zijn essentieel om gezondheidsproblemen in de toekomst te vermijden – preventie is beter dan zorg. Wat dit aspect van holistische voeding betreft, zijn onze formules echt traditioneel. De ingrediënten in onze dierenvoeding lijken op het natuurlijke dieet van roofdieren in het wild. Ons holistische assortiment bevat gemiddeld 80% eiwit uit dierlijke bronnen. Dit is de basis voor perfecte spieren voor uw hond en kat.

7 redenen om onze holistische huisdierenvoeding te proberen:

 1. topkwaliteit ingrediënten (dezelfde kwaliteit als voor menselijke consumptie)
 2. hoog vleesgehalte en graanvrije formules
 3. rijk aan kruiden
 4. rasspecifieke formules die geschikt zijn voor honden met voedselallergieën
 5. bevordert een gezonde huid en een perfecte vacht
 6. onze formules zijn zeer smakelijk en makkelijk te verteren
 7. geen chemische conserveermiddelen, smaakstoffen, maïs, tarwe of andere ongeschikte of gevaarlijke ingrediënten

 

 

MARP Think Natural

We hebben twee hoofdprioriteiten voor onze natuurlijke lijn. De eerste is om ingrediënten van topkwaliteit te gebruiken. De tweede prioriteit is ervoor te zorgen dat onze formules zo praktisch mogelijk zijn door het gebruik van een beperkt aantal ingrediënten. Eén belangrijke bron van eiwitten, één belangrijke bron van koolhydraten. We zijn ervan overtuigd dat minder ingrediënten meer voeding betekent. Onze formules zijn ideaal voor gezonde honden en katten met allergieën of gevoelige magen. Marp Natural voedsel voor huisdieren kalmeert de spijsvertering van uw hond of kat en zorgt voor een gezonde huid, een glanzende vacht en een perfecte spieropbouw. We leggen er de nadruk op dat onze formules heerlijk smaken. De enige praktische honden- en kattenvoeding is voeding waarvan uw honden en katten genieten.

7 redenen om onze natuurlijke huisdierenvoeding te proberen:

 1. topkwaliteit ingrediënten (dezelfde kwaliteit als voor menselijke consumptie)
 2. hypo allergene recepten voor honden met allergieën en voor gevoelige honden
 3. zeer smakelijk en licht verteerbaar
 4. kalmeren de spijsvertering en garanderen een gezonde huid, een glanzende vacht en perfecte spierkracht
 5. één belangrijke bron van eiwitten
 6. geen goedkope ingrediënten zoals mais, tarwe en soda
 7. geen chemische conserveermiddelen, smaakstoffen of kunstmatige kleurstoffen

 

 

Little Bigpaw

Compleet natvoer met superfoods en natuurlijke kruiden!
Gemaakt in the UK!
Wij zijn bezig met de Nederlandse vertaling van de website , kijk voor info op
https://www.littlebigpaw.co.uk>

ZIWI Peak

Ziwipeak wordt bereid door de ingrediënten lucht te drogen. Een moderne en verfijnde draai op de eeuwenoude techniek om vlees natuurlijk te behouden. Dit trage, zachte tweelingproces elimineert pathogene bacteriën, zoals salmonella en listeria, terwijl de voedingsstoffen in onze ingrediënten worden beschermd en behouden.
De lucht gedroogde recepten zijn 98% vlees, organen en bot, inclusief 3% Nieuw-Zeelandse Groene Mossel voor natuurlijk glucosamine en chondroïtine, en 7% soort specifieke pens voor toegevoegde smakelijkheid en spijsvertering voordelen.
Alle Ziwipeak recepten zijn compleet en evenwichtig voor alle rassen en alle levensfasen. Ze zijn hoog in natuurlijke eiwitten en kilocalorieën, die meer kracht leveren dan gestoomd eten en brokken, zodat u kleine hoeveelheden per dag voedt.
Niet alleen voer je minder, je kan er ook voor kiezen om geen aardappelen, maïs, tarwe, soja, suikers en glycerine in het dieet van je hond te willen voeren.
Onze ingrediëntenlijst is korter dan de meeste, maar we denken niet dat er iets zal missen. Kijk eens en vergelijk het met onze concurrenten. Je zal het verschil echt merken en we zijn er zeker van dat je hond dat ook zal merken.

Ziwipeak is zeer geschikt als voeding, vervanging van KVV in bijv. vakanties maar wordt ook veel gebruikt en geadviseerd als trainingssnackje want honden en katten zijn er dol op!