MARP Think Holistic – voeding zonder compromis

In ons holistische assortiment presenteren we formules die voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot kwaliteitsingrediënten. Onze voeding is gebaseerd op graanvrije formules met een hoog vleesgehalte. Dankzij onze holistische traditie bevatten onze formules een breed scala aan kruiden die een gunstig effect hebben op het hele lichaam van de hond en kat. Ons gehele holistische assortiment is gebaseerd op deze traditie – volgens het principe van holistische voeding moeten alle ingrediënten die in dierenvoeding gebruikt worden gezond en gezondheid bevorderend zijn voor de hond en kat. Met andere woorden, geschikte ingrediënten zijn essentieel om gezondheidsproblemen in de toekomst te vermijden – preventie is beter dan zorg. Wat dit aspect van holistische voeding betreft, zijn onze formules echt traditioneel. De ingrediënten in onze dierenvoeding lijken op het natuurlijke dieet van roofdieren in het wild. Ons holistische assortiment bevat gemiddeld 80% eiwit uit dierlijke bronnen. Dit is de basis voor perfecte spieren voor uw hond en kat.

7 redenen om onze holistische voeding te proberen:

 1. topkwaliteit ingrediënten (dezelfde kwaliteit als voor menselijke consumptie)
 2. hoog vleesgehalte en graanvrije formules
 3. rijk aan kruiden
 4. rasspecifieke formules die geschikt zijn voor honden met voedselallergieën
 5. bevordert een gezonde huid en een perfecte vacht
 6. onze formules zijn zeer smakelijk en makkelijk te verteren
 7. geen chemische conserveermiddelen, smaakstoffen, maïs, tarwe of andere ongeschikte of gevaarlijke ingrediënten

 

MARP Think Variety

Een nieuwe lijn Marp droogvoer. Deze lijn ligt in tussen Natural en Holistic. Met vers vlees – het is niet graanvrij – het is glutenvrij – en ook aardappelvrij en kipvrij. Het is gebaseerd op één soort vlees en bruine en witte rijst. We testten deze diëten ongeveer 2 jaar – de resultaten zijn erg mooi.

MARP Think Natural

We hebben twee hoofdprioriteiten voor onze natuurlijke lijn. De eerste is om ingrediënten van topkwaliteit te gebruiken. De tweede prioriteit is ervoor te zorgen dat onze formules zo praktisch mogelijk zijn door het gebruik van een beperkt aantal ingrediënten. Eén belangrijke bron van eiwitten, één belangrijke bron van koolhydraten. We zijn ervan overtuigd dat minder ingrediënten meer voeding betekent. Onze formules zijn ideaal voor gezonde honden en katten met allergieën of gevoelige magen. Marp Natural voedsel voor huisdieren kalmeert de spijsvertering van uw hond of kat en zorgt voor een gezonde huid, een glanzende vacht en een perfecte spieropbouw. We leggen er de nadruk op dat onze formules heerlijk smaken. De enige praktische honden- en kattenvoeding is voeding waarvan uw honden en katten genieten.

7 redenen om onze natuurlijke voeding te proberen:

 1. topkwaliteit ingrediënten (dezelfde kwaliteit als voor menselijke consumptie)
 2. hypo allergene recepten voor honden met allergieën en voor gevoelige honden
 3. zeer smakelijk en licht verteerbaar
 4. kalmeren de spijsvertering en garanderen een gezonde huid, een glanzende vacht en perfecte spierkracht
 5. één belangrijke bron van eiwitten
 6. geen goedkope ingrediënten zoals mais, tarwe en soda
 7. geen chemische conserveermiddelen, smaakstoffen of kunstmatige kleurstoffen

 

 

Artemis

Artemis is toegewijd aan het leveren van niet alleen gezond voedsel voor huisdieren, maar ook het bevorderen van een levenslange benadering van zorg voor dieren. Wij geloven dat het bereiken van een evenwicht tussen alle delen – alle aspecten van het leven van een dier – hen in staat stelt te gedijen.

Omdat een gezonde levensstijl begint met voeding, hebben we een voedingsmiddel gemaakt dat alle benodigde eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen in evenwicht houdt, wat resulteert in een voedingsmiddel dat groter is dan de som van de delen. Een holistische benadering omvat ook ziektepreventie en het vinden van manieren om het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen. Onze producten zijn ontwikkeld met het idee dat preventie de beste remedie is en we zijn een stap verder gegaan door groenten, fruit, kruiden en spijsverteringsenzymen te integreren om echt aan alle voedingsbehoeften te voldoen. Een holistisch perspectief komt niet alleen onze klanten ten goede, het is ook een voordeel voor Artemis als bedrijf en biedt ons een basis waarop we trots kunnen zijn.

Artemis, opgericht in 1998 en gevestigd in Carson, Californië, heeft een nationale reputatie opgebouwd voor excellentie, die op zijn beurt heeft geleid tot bedrijfsgroei. Ons nieuwe hoofdkantoor is driemaal zo groot als het origineel en we hebben veel nieuwe teamleden verwelkomd die vergelijkbare opvattingen hebben over huisdieren – onze interactie met hen – en de planeet als geheel. Onze klanten vertellen ons geweldige succesverhalen en inspireren ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam om nieuwe producten te maken. Waarom holistisch? Omdat alles beter werkt als het in balans is.